Tessa Tames Prützke

Tessa Tames Prützke
Mede eigenaar / Klantenservice

be colorful
be unique

Brazilianen zijn veeleisend: Kleding moet goed passen, uniek zijn, veel variatie bieden, stevig zijn en mag niet verkleuren in de felle zon. De kleding die wij op onze site aanbieden voldoet aan die strenge eisen van de Braziliaanse consument. Je begrijpt nu misschien waarom we zo enthousiast zijn over de sportkleding uit dat prachtige land!

Onze unieke kleding zit niet alleen fantastisch bij het sporten of dansen, het toont ook wie je bent! Wil je opvallen en draag je het liefst kleurrijke tops, leggings, catsuits of bodysuits? Of kies je liever voor elegant zwart? Misschien een combinatie van zwart met een kleurige top? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, voor ons is het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn.

Exclusiviteit

Daarom verkopen wij ook slechts enkele kledingstukken per model/kleur en vernieuwen we onze collectie regelmatig. Want niets is toch zo vervelend als iemand die precies hetzelfde draagt in de sportschool of op een evenement? Met onze kleding overkomt je dat niet. Zit er op dit moment niets bij wat bij jou past? Kom dan snel terug op de site en ontdek nieuwe kleding.

Thoma Carls Tames Prützke

Thomas Carl Tames Prützke
Eigenaar / Fotograaf

Sport Fashion Trends is niet alleen een webshop. Je kunt ons ook tegenkomen op evenementen in Nederland of daarbuiten. Dat geeft ons een kans om jou beter te leren kennen en je het perfecte advies te geven. En je kunt onze kleding direct passen! Ben je organisator van een evenement en wil je jouw gasten de kans geven onze kleding aan te schaffen? Neem contact op om onze mobiele shop te boeken.

Als je niet in de gelegenheid bent om ons op te zoeken: Geen nood! Je kunt op deze site bestellen. Als je een vraag hebt, mail ons dan of gebruik ons invulformulier. We antwoorden je dan zo snel mogelijk.

Veel shopplezier!

Tessa & Thomas

Bekijk onze webshop